华盛顿大学UW NetID

华盛顿大学UW NetID,一、华盛顿大学UW NetID反正我邮件发过来的时候是被扔到订阅邮件里了,你需要用你申请时的ID(applyweb)和密码去换NetID到这里按步骤操作二、Put up是什么意思中文张贴,挂起,搭建,留宿,住宿,举起put up 1.build;construct建造;搭起*They are putting up s

本文标题:华盛顿大学UW NetID,在当今社会,留学已经成为了大家深造的首选方式。无论是本科生、硕博研究生,甚至是中小学生,都想尽早地接收西方发达国家的留学教育,其中很多同学十分关注“华盛顿大学UW NetID”相关的问题,为此环俄小编整理了《华盛顿大学UW NetID》,欢迎您阅读!若有任何疑问,欢迎您随时联系我们的在线顾问,我们会为您进行专业的1对1答疑!

一、华盛顿大学UW NetID

反正我邮件发过来的时候是被扔到订阅邮件里了,你需要用你申请时的ID(applyweb)和密码去换NetID
到这里按步骤操作

二、Put up是什么意思中文

张贴,挂起,搭建,留宿,住宿,举起
put
up
1.build;construct建造;搭起
*They are putting up several new buildings in
that block.他们正在那一街区建几幢楼房。
*Several tents have been put up to accommodate
the party.搭起了几个帐篷来给这一行人住。
2.provide food and lodging for sb.为…提供食宿
*Yes,we can put you up for a night or
two.是的,我们可以安排你住一两夜。
*We shall be happy to put you up when you come
to town next month.你们下个月到城里来时我们将很乐意为你们提供膳宿。
*You're welcome to put up in my home for the
night.欢迎你们在我家过夜。
*They put Frank up at a good
hotel.他们安排弗兰克住在一家很好的旅馆里。
3.preserve(food);lay aside保存(食品);把…搁置起来
*The fans have been put up for the
winter.冬天人们把扇子收了起来。
*The farmers put up the apples in
barrels.农民用桶保存苹果。
4.provide(money needed)in
advance预先提供(所需的钱)
*He promised to put up the money for the
scheme.他许诺要为这项计划提供资金。
*He is willing to put up money on the local
team.他乐意把赌注下在本地球队上。
5.offer for sale出售
*She put the house up for sale.她的这幢房子待售。
6.increase the price of sth.提高价格
*Universities have just put up their
fees.大学刚提高了收费标准。
7.offer oneself as a candidate for an
election参加竞选
*He is putting up for Parliament next
year.他准备明年参加议会选举。
*Has your father been put up to serve on the
committee?你父亲已被选为委员会成员了吗?
8.pack up包装
*They usually put up six packs to a
carton.他们通常把6包装成1盒。
*They're busy putting fish up in
barrels.他们正忙着装鱼入桶。
9.offer a
struggle,resistance,defence,etc.进行斗争、抵抗等
*The militia put up a stout
resistance.民兵进行了顽强的抵抗。
10.display;show显示出;表现出
*I think he's only putting up a
bluff.我想他不过是虚张声势。
11.place(a notice,etc.)so as to be
seen张贴;公布
*The names of the successful candidates will be
put up on the College notice board.录取名单将公布在学院布告栏里。
12.put to the original place放回原处
When you have done with the book,please put it
up in its place.书用完后,请放回原处。
13.put forward提出
*I'd like to put up an idea for your
consideration.我想提个意见供你考虑。
14.make up sth.准备(饭菜);配制(药品)
*Would you be so kind as to put up a quick meal
for me?劳驾来一份快餐好吗?
*The druggist put up the medicine that the
doctor had prescribed.药剂师把医生开的药配制出来。
张贴,举起,提出
张帖挂起

三、求南开14秋学期《大学英语(三)》在线作业 第一题是这个 1. – Ed said that his boy fell off a tree

您看看是下面这套题吗?14秋学期《大学英语(三)》在线作业 的参考答案:
一、单选题
1、A 2、C 3、C 4、D 5、C 6、D 7、D 8、D 9、B 10、B
1. – Ed said that his boy fell off a tree. – ( ).A. Oh dear! I hope he wasn't hurt
B. Oh, no. A lucky boy
C. He might have broken his arm
D. Nothing serious
2. – What subjects are you studying? – ( ).A. Yes, I'm studying history
B. I'm studying now
C. I'm studying philosophy
D. I'm doing my homework
3. I prefer to live in the countryside. Country life has a lot of( )over city life.A. character
B. qualities
C. advantages
D. ways
4. – We want to sit at the table near the window. – I'm sorry, but( )already.A. it took
B. it takes
C. it is being taken
D. it has been taken
5. – What subjects are you studying? – ( ).A. Yes, I'm studying history
B. I'm studying now
C. I'm studying philosophy
D. I'm doing my homework
6. – Hello, Sally. How's everything? – ( ).A. Good for you
B. Oh, I agree
C. That's right
D. Just so-so
7. – Hello, could I speak to Don please? – ( )?A. Who are you
B. What's the problem
C. Are you Jane
D. Who's speaking
8. It is hoped that the weather will( )warm for three more days.A. last
B. go on
C. keep on
D. stay
9. – Where are you from? – ( ).A. African
B. Britain
C. Australian
D. American
10. – Have you got a table for four, Waiter? – ( ).A. Welcome to our restaurant
B. Yes, sure. This way, please
C. We have booked the seats
D. Here are the menus
11. The road( )built last year.A. has been
B. has being built
C. is being
D. was
12. – Excuse me, I didn't mean to bother you. – ( ).A. There's no problem
B. It's a pleasure
C. That's quite all right
D. I didn't realize that
13. – Afternoon, sir. Where to? – ( ).A. Please get me to the airport
B. Please pick me up next time
C. I've been to the airport
D. The plane will take off in an hour
14. I'm tired. I( )working very hard.A. have
B. am
C. had
D. have been
15. I'd like to know what you( )the plants I gave you.A. made for
B. dealt with
C. live on
D. did with
16. – Do you know where I can repair my motorcar? – ( ).A. I have just bought a new one
B. It's cheap to repair a motorcar
C. Around the street corner
D. You drive too fast to damage it
17. He is the man( )dog bit me.A. that
B. which
C. who's
D. whose
18. ( ), we keep records on all the experiments so that we may have enough data.A. As a whole
B. As a rule
C. On the average
D. By all means
19. She has always( )to her father, although he did not graduate from a famous university.A. appreciated
B. admired
C. respected
D. looked up
20. – Linda, can you give me a lift after work? – ( ).A. It's very kind of you to do so
B. Thank you for your offer
C. Never mind. I'll go shopping
D. No problem. We go the same direction
21. – I don't think I'm late. Excuse me, what's the time? – ( ).A. It says 8:00. But it's 5 minutes slow
B. I'm sorry I've forgot the time
C. I was caught in the traffic jam
D. I'm sorry to keep you waiting
22. – I'd like to know something about your life in Paris. – ( ).A. You can tell me
B. I wonder if you can
C. I'll tell you
D. I wonder if you could
23. By next year he( )in New York for five years.A. has worked
B. has been working
C. works
D. will have worked
24. The big man has always been eating on the go,( )he has got stomachache.A. so
B. however
C. as
D. because
25. – When does the next bus leave for Glasgow? – ( ).A. I've never been there
B. The next one is faster
C. They leave every hour
D. The city is far away
26. – What about going for a walk? – ( ).A. Walking is good to you
B. That's all right
C. So, do I
D. Why not? A good idea
27. There are nations whose lack of contact with the outside world has( )poverty.A. fallen into
B. consisted in
C. resulted in
D. come up to
28. He was( )about his new job.A. over the moon
B. on the moon
C. off the moon
D. above the moon
29. – I've got two tickets for the match. Shall we go and watch it together? – ( ).A. The tickets must be expensive
B. The match must be exciting
C. Why not? Let's go
D. The place is too far away
30. – Would you like to see the menu? – ( ).A. No, thanks. I already know what to order
B. Your menu is very clear
C. I hear the food here is tasty
D. The setting is very comfortable
31. – May I help you, madam? – ( ).A. Sorry, I have no idea
B. Yes, I know what to buy
C. You'd better give me a hand
D. Yes, I'd like 2 kilos of oranges
32. – Hurry up. The lecture begins at 2:00. – ( ).A. Don't worry. We've got 20 minutes
B. Thank you. No hurry
C. Never mind. You go if you like
D. The lecture is useful
33. Everything( )if Albert hadn't called the fire brigade.A. will be destroyed
B. will have been destroyed
C. would be destroyed
D. would have been destroyed
34. – I'm sorry. Bob's not in his office. – ( ).A. Can you take a message for me
B. Are you sure for that
C. Would you like to leave a message
D. Can you phone me
35. – Help yourself to the steak, Maggie. – ( ).A. Sorry, I've had enough
B. Thank you, Helen
C. Yes. But it isn't cooked well
D. Help yourself to it, too
36. Are you still here? You were here half an hour ago. Who( )for?A. were you waiting
B. are you waiting
C. did you wait
D. do you wait
37. – Can you tell me how much a radio like this costs? – ( ).A. I'd like to buy it
B. It's of very good quality
C. About eighty-five dollars
D. It depends on how you like it
38. People wandering in the fairground or park area( )wear a uniform.A. must
B. mustn't
C. have to
D. don't have to
39. – Will you please turn down the TV? – ( ).A. I'll turn it down next time
B. Never mind if you turn it down
C. It sounds reasonable
D. Sorry. I haven't realized you're sleeping
40. – What would you like, tea or coffee? – ( ).A. Yes, I would
B. Coffee, please
C. Yes, please
D. It's very nice
41. – Would you mind if I open the window for a better view? – ( ).A. That's fine, thank you
B. Yes, please
C. Take a seat
D. Of course not
42. That is the dog( )name is Henry.A. whose
B. who
C. whom
D. which
43. – In my opinion, you'd better take a couple of days off. – ( ).A. I'll take your advice
B. Let me see
C. Never mind
D. I'm afraid so
44. John and Mary( )for years before they got married.A. had been in love
B. had broken up
C. had separated
D. had been divorced
45. – Which language do you speak at home? – ( ).A. I speak English very well
B. I can speak English and French
C. English is my mother tongue
D. English, most of the time
46. Jack enjoys( )Peking Opera.A. listen to
B. listening
C. listen
D. listening to
47. He speaks so quickly that I didn't( )what he said.A. receive
B. listen
C. take
D. catch
48. – May I have a look at your photo album? – ( ).A. Yes, you have
B. It's very interesting
C. This is my girl friend
D. Yes, of course
49. – Excuse me, how far is the airport from here? – ( ).A. You can take a taxi
B. It's about thirty miles
C. I'll fly to Sidney
D. It's only six hundred dollars
50. You( )to lock the door at night.A. should
B. ought
C. must
D. shall
这个可以找我。百度私信我,或百度HI

四、谁能写下《超雷人!耶鲁大学生的狂魔舞!飙泪中》这个视频里的歌曲名字?

100 days, 100 songs, 100 locations, 100 dances.

100首歌: (一般/左边是歌名,/右边是歌手名)

001. Heart of Glass / Blondie
002. Jimmy / M.I.A.
003. Deceptacon / Le Tigre
004. Im on Fire / 5000 Volts
005. Je Veux Te Voir / YELLE
006. The Way I Are / Timbaland
007. Too Young / Phoenix
008. Over And Over / Hot Chip
009. Stick It To The Pimp / Peaches
010. Say My Name / Destiny's Child
011. Pin / Yeah Yeah Yeahs
012. Geremia / Bonde Do Role
013. Let Me Clear My Throat / DJ Kool
014. Point Of No Return / Expose
015. Bubble Sex / The Seebach Band
016. Pump Up the Jam / Technotronic
017. Let's Make Love And Listen To Death From Above / CSS
018. Hella Nervous / Gravy Train
019. Me Plus One / Annie
020. Don't Go / Yaz
021. Bootylicious / Destiny's Child
022. Electric Feel / MGMT
023. Boys Don't Cry / The Cure
024. Lose Control / Missy Elliott
025. Ride The Lightning / Evans And Eagles
026. Don't Stop 'Til You Get Enough / Michael Jackson
027. Hearts On Fire / Cut Copy
028. Tainted Love / Soft Cell
029. Between Us & Them / Moving Units
030. It Feels Good / Tony Toni Tone
031. Polaris (Club Mix) / Cyber People
032. You Never Can Tell / Chuck Berry
033. Huddle Formation / The Go! Team
034. Pump That / FannyPack
035. My Love / Justin Timberlake
036. Hung Up / Madonna
037. Justice - D.A.N.C.E (MSTRKRFT Remix) / Justice
038. Cybernetic Love / Casco
039. Creep / TLC
040. When I Hear Music / Debbie Deb
041. B.O.B. / Outkast
042. Bubble Pop Electric / Gwen Stefani
043. Miss You Much / Janet Jackson
044. You Spin Me Round / Dead Or Alive
045. Slide In / Goldfrapp
046. Kelly / Van She
047. Mine Fore Life / The Sounds
048. Disco Heat / Calvin Harris
049. Nighttiming / Coconut Records
050. Club Action / Yo Majesty
051. Pogo / Digitalism
052. Lip Gloss / Lil Mama
053. Heartbeats / The Knife
054. Enola Gay / OMD
055. Goodbye Girls / Broadcast
056. Kids In America / Kim Wilde
057. Kiss / Prince
058. Tenderness / General Public
059. Push It / Salt N Pepa
060. Circle, Square, Triangle / Test Icicles
061. Day 'N' Nite (Crookers Remix) / Kid Cudi
062. Shadows / Midnight Juggernauts
063. Paris (Aeroplane Remix) / Friendly Fires
064. Out At The Pictures / Hot Chip
065. Me Myself and I / De La Soul
066. AudioTrack 10 / Diplo
067. Girls & Boys / Blur
068. Heater / Samim
069. I Wanna Dance With Somebody / Whitney Houston
070. Hands In The Air / Girl Talk
071. Limited Edition OJ Slammer / Cadence Weapon
072. Meeting In The Ladys Room / Mary Jane Girls
073. NY Lipps / Soulwax
074. Lex / Ratatat
075. Gravity's Rainbow (Soulwax Remix) / Steve Aoki
076. Once In A Lifetime / Talking Heads
077. Leave It Alone / Operator Please
078. Half Mast / Empire Of The Sun
079. Hardcore Girls / Count and Sinden feat. Rye Rye
080. Dance, Dance, Dance / Lykke Li
081. Never Gonna Get It / En Vogue
082. Blue Monday / New Order
083. Crazy In Love (Featuring Jay-Z) / Beyoncé
084. 10 Dollar / M.I.A.
085. Love To Love You Baby / Donna Summer
086. Steppin' Out / Lo-Fi-Fnk
087. Karle Pyar Karle / Asha Bhosle
088. Love Will Tear Us Apart / Joy Division
089. Straight Up / Paula Abdul
090. My Drive Thru / Santogold, Casablancas, NERD
091. Like A Prayer / Madonna
092. Freedom 90 / George Michael
093. Black & Gold / Sam Sparro
094. B-O-O-T-A-Y / Spank Rock and Benny Blanco
095. Great Dj / The Ting Tings
096. In A Dream / Rockell
097. Don't Stop the Music / Rihanna
098. Hong Kong Garden / Siouxsie & The Banshees
099. It's Tricky / D.M.C.
100. Bizarre Love Triangle / New Order

五、急求全国大学生英语竞赛范文!

  2008年初赛:
  Task I (10 marks)
  Directions: You are required to write a Notice in about 100 words to inform the students and English teachers of a lecture on American Liberal Education by Prof. Gilbert in the English Department Hall. Please wri on the Answer Sheet.
  Task II (20 marks)
  Directions: For this part, you are required to write a composition on The Anti-Addiction System. You should write at least 120 words and please write it on the Answer Sheet.
  Now in China the anti-addiction system and a “real name checking” system have been adopted in Cyber cafes to prevent players under 18 from becoming addicted to online games. What do students think about this system? What is your opinion about this?
  Part VII Writing
  Task I
  NOTICE
  We are very honored to have Prof. Richard Gilbert from Harvard University to give us a lecture on American Liberal Education. Prof. Gilbert, who graduated from Standford in 1979 and received his Ph.D. in Education from Harvard in 1984, has been conducting research and teaching international students in Harvard for more than 20 years. He has become a leading expert in this field and has published several books and numerous papers on liberal education and education policy. His humorous and thought provoking speech will surely benefit all the audience.
  The lecture will be given in the English Department Conference Hall from 2:30 to 4:30. p.m., Friday afternoon, November 16, 2007. All the teachers and students are welcome.
  English Department
  Task II
  The Anti-Addiction System
  Now in China, the adoption of the anti-addiction system and a “real name checking” system in netbars has led to a heated debate among students.
  Some say that students' self-discipline is very limited and now at least 14 percent of the urban teenage players are addicted to the Internet and some children even repeatedly disappear from home to spend their nights at local Internet cafes, and play truant from school also. Therefore, they have failed
  quite a few school exams. In this sense, the new policy can prevent minors developing online addiction.
  Others claim that the anti-addiction system is only a means to an end and cannot remove the root of the online addiction completely and they believe the key is to guide the minors to improve their self-control and balance their work and play.
  In my opinion, the latter point hits home for me because it cuts to the chase. However, education is a long process and takes time, which means before education produces effects on children, some supplementary measures should also be taken to speed up the process and the anti-addiction system is one of them.
  参考资料:08C类

  2009初赛
  Task I
  Dear Tom,
  As you know ,I’m organizing a two—day debating contest which is to be held on May 1-2, I am working on a schedule for it now and I will have to send it by E-mail tomorrow. I need some new ideas urgently. Please help me out and give me some fresh ideas by tomorrow morning. Meanwhile, would you please contact some of our teachers and invite them to be judge? Let me know their names by Friday. Thank you.

  Task II
  Report on the Changes of Fashion for Young People in Recent Years in China
  Introduction
  This report sets out to present how fashions for young people have changed in recent years in China.
  Findings
  According to my survey, I have found the following three points:
  1、 Nowadays, the young are seeking for individuality instead of uniformity in the old days and they want the clothes to be unique.
  2、 Thanks to the mass data, the young people are deeply influenced by the fashion trend throughout the word. The North Korean style in hugely popular among them in recent five or six years.
  3、 The general trend is to be casual and simple.
  Conclusion
  Therefore, it can be concluded that the young people in China now are looking for individuality, casualness and they would like to follow the fashion abroad.

  2009决赛
  Task I
  To: the Personnel Director and the Training Manager
  From: assistant to the Customer Service Director
  Date: 23 June 2009
  Subject: decreasing sales
  As requested by the Customers Service Director , I have done a survey concerning our decreasing sales. This survey shows that our staff are not interested in helping customers and they are unhappy in their jobs. Therefore, our sales have been decreasing for several months.
  I think we should give bonuses to the best seller every month to improve our staff’s enthusiasm. What’s more, we should have some special offer every day to attract more customers.

  Task II
  Take My Advice on How to Control Stress
  As the competition between students increases, more and more students feel stressful about their course. As far as I’m concerned , we can take the initiative to reduce the stress.
  Firstly, make a plan for everyday study. For instance, you keep learning English for two hours every day, and within the two hours, you will learn 10 new words and read 2 articles. This way you can learn more than 1000 words three month later and your reading ability will improve as well. Therefore, you don’t have to stay up late before the English examination. As long as you keep learning every day, you will find you are well prepared for the exams already.
  Secondly, do something else to divert your mind before exams. For example, if you can play piano, play your favorite songs for one or two hours and you will feel relaxed.
  To conclude, keep learning regularly and cultivate a hobby and you will find yourself relaxed about your course.
  参考:
  祝你开心如意!O(∩_∩)O~~
Take My Advice on How to Control Stress
As the competition between students increases, more and more students feel stressful about their course. As far as I’m concerned , we can take the initiative to reduce the stress.
Firstly, make a plan for everyday study. For instance, you keep learning English for two hours every day, and within the two hours, you will learn 10 new words and read 2 articles. This way you can learn more than 1000 words three month later and your reading ability will improve as well. Therefore, you don’t have to stay up late before the English examination. As long as you keep learning every day, you will find you are well prepared for the exams already.
Secondly, do something else to divert your mind before exams. For example, if you can play piano, play your favorite songs for one or two hours and you will feel relaxed.
To conclude, keep learning regularly and cultivate a hobby and you will find yourself relaxed about your course.

Internet plays an important part in our daily life.We can get news and imformmation at home and abroad.We can send E-mails and give a call on the Internet.We can also study,read books and teach ourselves foreign languages in it.We can listen to music ,watch sports shows and play games. We can also do some shopping in it.Online education is very important in our life, It can gives us excellent sources of information, saves our time, money and it is extremely convenient. In addition, we also can exchange thoughts, opinions and information with our classmates without leaving our house. Sometimes, If we feels very stressed and depressed, We can listen to songs, In order to have a well-balanced life.The Internet also has some harmful. Somebody indulges in the network games. They standing in the internet bar day and night ,At the end they leaves uncultivated the studies. The internet is very useful,but we must use it properly.

结语:亲爱的准留学生们,以上便是环俄小编为您整理的《华盛顿大学UW NetID》一文,感谢您的阅读。若您仍然没有找到所需要的信息,请随时联系我们的在线顾问获取最专业、最准确的一对一答疑咨询,不仅可以为您节省宝贵的时间,也能有效避免因遗漏信息而与心仪的高校失之交臂,环俄留学祝您留学事宜一切顺利!